sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Halvat kiinameikit

Oon Ebayn yks suurkuluttajista, ja aattelin nyt testiluonteisesti pienellä budjetilla ostaa vähän halvimpia meikkejä mitä sattui vastaan. Kaikki näistä on siis haettu kriteereillä "Free Shipping" ja "Buy it now", hakemisessa vielä luonnollisestikin halvimmasta kalleimpaan, että sattuis ne rupsuimmat meiXut vastaan. Osa yllätti positiivisesti ja osa oli just sitä, mitä odotinkin, eli ihan kurapaskaa.

Myyjät linkkasin ihan sillä, että jos joku joskus haluaa kokeilla ja tilailla niin saattaa ko. myyjiltä löytyä. Lisäksi kaikki näistä tuli kahteen viikkoon postissa, eli nopea on toimituskin! Ei siis ole myyjän vika, että en tykännyt tuotteesta/ei miellyttänyt. Myyjät oli bueno.


Beauty Angel BB-voide

Hinta - 2,67€
Myyjä - Univisione
En suosittele.


Eka BB-voide, mikä on oikeesti tarpeeksi vaalea mun haamuiholle. Levittyy tasasesti ja peittää tosi hyvin, mutta kuitenki jättää naaman niin rasvasen näköseksi (jopa jäätävän puuteroimisen jälkeen), että ei tuu varmaan käytettyä. 



Efolar (?) peitepuikko

Hinta - 1,04€
Myyjä - youaretheone13
Suosittelen!


Nyt haluan painottaa mun suosittelun ihan tohon hinta-laatusuhteeseen. Siis rapialla eurolla ihan näppärä perus peitepuikko, mikä tekee tehtävänsä. Kaverina vielä nestemäinen peiteväri puikon persuuksissa. Ei muuta kommentoitavaa.



Love Alpha mineraalipuuteri

Hinta - 7.74€
Suosittelen!


Tästä tuli suosikki! Kivipuuteria jo vuosia käyttäneenä mua ei saa enää käännytettyä takas. Ite tuota puuteria myydään suht halvalla Ebayssa, mutta halusin tilata ton paketin, missä myös täytettävä sivellin mukana. Puuteria oli jäätävä puteli ja on kyllä riittoisaa tavaraa, täytin heti tilauksen jälkeen annostelijan 1/6 osalla koko puuterista ja nyt melkeen kaks kuukautta päivittäin käyttäneenä Ei merkkiäkään että tarttis täytellä pitkään aikaan.




Etude House kulmaväri

Hinta - 3.52
Myyjä - rinishop
Suosittelen!


Tämäkin yllätti! Helpompi jotenki käyttää tämmöstä vahamaista "tuubiväriä" kulmille, ku ihan perus kulmakynää. Kestää hyvin ja helppo käyttää kärjen kolmiomallisen muodon takia. Ei vaan oo kovin riittoisa, siinä missä perus kulmakynät kestää kovassa käytössä yli vuoden niin tän elinikä taitaa arviolta olla nyt 1kk käytön jälkeen 3-4kk yhteensä. On kuitenki sen verran kätsy, että tilaan jatkossakin!



VSOYA ripsiväri

Hinta - 2,16€
Myyjä - eshine.zone
Suosittelen!


No putelihan on kaikinpuolin kaunis ja näyttävä; metallinhohtoinen, vaaleanpunainen putki jollain mustilla sykkyröillä. Ja tämäkin oli tosi iso yllätys! Ei saa paakkuja ripsiin vaikka kuinka haluais, ei varise, kestää koko päivän, antaa lupaamaansa pituutta ja todellakin on vedenkestävä. Peseytyy silti ihan sievästi pois, toisin kuin muun vedenkestävät ripsarit mitä oon räpsyttimiin hinkannu.




Yanqina nestemäinen kajaali

Hinta - 1,10€
Myyjä - junnyshop8988
Suosittelen!


Hyvä peruskajaali jälleen tosi edullisesti! On reilusti pigmenttiä ja vaikka oonki ohuempien "siveltimien"/päiden ystävä kajaaleissa, niin ihan hyvää jälkeä tälläkin saa. Pysyy hyvin eikä leviä vaikka vähän silmää hieraisee vahingossa tai tahalleen.




Joku random geelikajaali
 
Hinta - 0,69€
Myyjä - junnyshop8988
Ei ny saatana.


Voin valehtelematta sanoa että tän tilasin ihan läpällä. Joku 70 senttiä maksava vedenkestävä geelikajaali ja pieni pensseli, oli pakko vaan kokeilla. Pensseli oli ihan paska ja tää ite geeli oli niin jankkia, että ei mitään rajaa. Onneksi kokeilin ensin ranteeseen, koska täähän ei lähteny edes fairylla pois, levisi vaan. Meni roskiin, 'nuff said.



Tämmösiä helmiä ja sikoja putkahteli siis postissa. Saatanpa tehdä tän uudemmanki kerran, ei tosiaan näihin kaikkiin mennyt ku yhteensä 18,90€ ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sanottavaa? Sano pois!